Визе

30. маја 2003. Србија je укинулa визе за један број земаља у складу са својом политиком изградње сарадње, партнерских односа и пуне отворености према земљама Европске Уније, земљама кандидатима за чланство у ЕУ, Сједињеним Aмеричким Дражавама и другим развијеним и демократским земљама.

Визе су укинуте за грађане следећих земаља: Немачка, Француска, Италија, Холандија, Белигија, Луксембург, Велика Британија, Ирска, Шпанија, Португалија, Грчка, Данска, Шведска, Финска, Аустрија, Швајцарска, Норвешка, Исланд, Монако, Лихтенштајн, Ватикан, Андора, Сан Марино, Израел, Кипар, Малта, Република Чешка, Република Словачка, Пољска, Словенија, Литванија, Летонија, Естонија, Хрватска, Сједињене Америчке Државе, Канада, Сингапур, Јужна Кореја, Аустралија и Нови Зеланд.

Проверите на страници Министарства спољних послова да ли Вам је потребна виза. Ступите у контакт са амбасадом Србије у Вашој земљи (или у Вама најближој земљи) и проверите да ли је још нешто осим пасоша потребно да бисте путовали у Србију.

http://www.mfa.gov.rs/en/consular-affairs/entry-serbia/visa-regime

Важне информације

Цене и датуми одржавања курсеваПријављивање на курсеве и летње школеПутовање у Србију и водич кроз БеоградВизе
Квиз "Србомер" Галерија За Донаторе