Ако желите да научите српски језик и знате више од осталих о Србима и њиховој култури, Радионица за српски језик и културу је право место за Вас.»

Наши програми су јединствени по томе што се код нас не учи само језик, него и важни сегменти културе Срба, како популарне, тако и високе академске културе. Током свог боравка на нашим програмима полазници имају велику интеракцију са локалним становништвом, њиховим начином живота и иду на бројне излете по Србији. Такође могу да се упознају са локалним институцијама и њиховим функционисањем у специфичним условима. Једном речју то је права језичка и културна имерзија. Све то допринело је да у овом тренутку Радионица за српски језик и културу буде најпопуларнија школа српског језика за странце у Србији.

Наше програме креирају и изводе стручњаци са Универзитета у Београду, највеће и најважније образовне институције у земљи, и Института за српски језик САНУ. Радимо са свим нивоима знања, а методе према којима радимо су савремене и брзо дају резултате. За време трајања програма полазници не осећају интелектуални замор и радо извршавају задатке, а када се програм заврши и они се врате у своје земље, осећају изузетно задовољство због напретка који су постигли. Програми Радионице су идеално решење за креативни и радни одмор.

Задовољство нам је што можемо да Вас позовемо да са нама:

  • научите српски или усавршите своје језичке способности;
  • научите више о српској култури и традицији;
  • сазнате како се живи у Србији;
  • да се притом добро забављате.

Придружите нам се!

Радионица за српски језик и културу
у Ваљеву:
Милована Глишића 82
14000 Ваљево
Србија
у Београду:
Симина 11/11
11000 Београд
Закажите састанак!
е-пошта: skola@srpskijezik.edu.rs
srpski@gmail.com
тел: +381 631 631 631

Важне информације

Цене и датуми одржавања курсеваПријављивање на курсеве и летње школеПутовање у Србију и водич кроз БеоградВизе
Квиз "Србомер" Галерија За Донаторе