Ako želite da naučite srpski jezik i znate više od ostalih o Srbima i njihovoj kulturi, Radionica za srpski jezik i kulturu je pravo mesto za Vas.»

Naši programi su jedinstveni po tome što se kod nas ne uči samo jezik, nego i važni segmenti kulture Srba, kako popularne, tako i visoke akademske kulture. Tokom svog boravka na našim programima polaznici imaju veliku interakciju sa lokalnim stanovništvom, njihovim načinom života i idu na brojne izlete po Srbiji. Takođe mogu da se upoznaju sa lokalnim institucijama i njihovim funkcionisanjem u specifičnim uslovima. Jednom rečju to je prava jezička i kulturna imerzija. Sve to doprinelo je da u ovom trenutku Radionica za srpski jezik i kulturu bude najpopularnija škola srpskog jezika za strance u Srbiji.

Naše programe kreiraju i izvode stručnjaci sa Univerziteta u Beogradu, najveće i najvažnije obrazovne institucije u zemlji, i Instituta za srpski jezik SANU. Radimo sa svim nivoima znanja, a metode prema kojima radimo su savremene i brzo daju rezultate. Za vreme trajanja programa polaznici ne osećaju intelektualni zamor i rado izvršavaju zadatke, a kada se program završi i oni se vrate u svoje zemlje, osećaju izuzetno zadovoljstvo zbog napretka koji su postigli. Programi Radionice su idealno rešenje za kreativni i radni odmor.

Zadovoljstvo nam je što možemo da Vas pozovemo da sa nama:

  • naučite srpski ili usavršite svoje jezičke sposobnosti;
  • naučite više o srpskoj kulturi i tradiciji;
  • saznate kako se živi u Srbiji;
  • da se pritom dobro zabavljate.

Pridružite nam se!

Radionica za srpski jezik i kulturu
u Valjevu:
Milovana Glišića 82
14000 Valjevo
Srbija
u Beogradu:
Simina 11/11
11000 Beograd
Zakažite sastanak!
e-pošta: skola@srpskijezik.edu.rs
srpski@gmail.com
tel: +381 631 631 631

Važne informacije

Cene i datumi održavanja kursevaPrijavljivanje na kurseve i letnje školePutovanje u Srbiju i vodič kroz BeogradVize
Kviz "Srbomer" Galerija Za Donatore